Första dagen på länge som jag inte var i Lagtinget

Publicerat: 27 november, 2009 i Uncategorized

Känns som jag inte varit någon annanstans än i lagtinget de senaste veckorna, det i sin tur gör att allt annat man behöver göra blir ogjort. Idag var dock en dag som jag tänkte att jag skulle få mycket gjort…men inte vart det så. Nästa vecka är det lagting alla dagar igen måndag till fredag från tidiga morgon till sena eftermiddagen. Så jag passade på att släcka lite bränder som uppstått sista tiden, jag tog en tur ut till MixMegapol masten och fixade med RDS:en (den som gör att man kan skriva text i bilstereorutan) efter flera timmars elände så är den nu iallfall nu igång.

Sen fortsatte dagen på ett inte så roligt sätt….

Jag har sparat alla mina mynt i en fem liter vin flaska de senaste 6-7 åren, nu var den full och plånboken tom så jag tänkte att jag skulle med den till banken. Kunde ju inte åka in till banken med en vinflaska full av mynt så jag flyttade över dom till en stor glasskål, det i sig gick bra men efter att jag stoppat skålen i en plastpåse och burit ner den till bilen så åkte jag iväg till banken.

Allt väl så långt, hittade tillochmed en parkeringsplats precis utanför dörren, tänkte att det här kanske kommer bli en bra dag….Jag öppnade bildörren, tog min tunga påse med mynt och började gå mot dörren. Precis när jag skulle sätta första steget på trappan upp till banken, så gick botten ur plastkassen…. 6-7 års samlande av mynt trotsade inte tyngdlagen utan föll till marken… Skålen som givetvis var gjord av duralexglas pulveriserades i lagom små bitar som gjorde det omöjligt att skrapa upp mynten utan att skära sönder händerna, folk som givetvis vandrade upp och ner på Nygatan utanför banken en fredagsförmiddag tyckte detta var ganska komiskt och jag måste ju faktiskt hålla med, lite humor var det, även om jag önskat att det skulle vara ogjort.

Som tur var så kom en målare förbi som jag känner, han hade några spackelspadar och en tom målfärgsburk med sig, jag fick dom och efter en stund var allt upp plockat, jag tog mina mynt ihopblandade med glasbitar tillbaka till radion, sorterade bort glaset, och inser nu att plånboken fortsättningsvis är tom.
trevlig helg

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Anonymous writes:HAHA, tom peng pung

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Karin writes:Jag "leader" med dig Frille! Nu gäller det att samla pengar i en plåtburk i fortsättningen!Trevlig helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s