Äntligen hemma igen

Publicerat: 29 oktober, 2009 i Uncategorized

Efter fyra fullspäckade dagar i plenisalen i Stockholms riksdag, möten med utbildnings och kulturministrarna i norden, informella och formella middagar och luncher med alla möjliga människor, höga som låga, så är det fantastiskt skönt att äntligen vara hemma. Lägger in några annföranden här senare, nu vill jag bara gå och lägga mig.

Imorgon måste en hel drös med "bränder" släckas, ny telefon införskaffas, möte med Kulturutskottet genomföras, tullpapper skrivas och förutom det så måste allt som blivit ogjort hela veckan också göras, så nu säger jag godnatt, har inte blivit många timmar sömn sista dygnen.

kommentarer
  1. persianweblog skriver:

    Nice Page !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s