Jag är ”periodare”

Publicerat: 16 september, 2009 i Uncategorized

just nu är jag inne i en period där jag har svårt att sova igen. Kan kanske bero på att det finns lite för mycket att göra helatiden, fast det tror jag inte, har aldrig riktigt kunna sova som vanligt folk.
Senaste dagarna har jag förutom suttit i kuluruskottet också byggt ett nytt kontor på strandgränd åt Fredrica. Räknar med att det skall vara inflyttnngsklart innan jag sticker till HongKong på lördag. Idag skall jag spackla för andra gången och dra de sista elrören i väggarna, sen skall vävenupp, målas, läggas golv och listas. Borde hinna!
Igår var det fullmäktige i Jomala, som vanligt var alla överens om allting, otrolig skillnad mot lagting eller stadsfullmältige. Måste såga att jag tycker det funkar otroligt bra politiskt i Jomala, alla jobbar för Jomalas bästa oavsett varifrån förslagen kommer så är det ett bra förslag så går det ofta igenom.
Godmorgon

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Dodd writes:dumt att ni är överens om dåliga beslut! *S* då e de bättre att va ensam om kloka…..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s