Sushi

Publicerat: 12 september, 2009 i Uncategorized

Efter en lång dag av byggande på radion så lagade jag en fantastisk (om jag får säga det själv) susitallrik. Inte nog med det jag har en egengjord soyasås ocks som jag håller på exprementerar med, den vart bra idag men jag har lite ideer på hur jag skall få den ännu godare, tyvärr kommer jag aldrig berätta inehållet i den, räknar med att kunna sälja den dyrt inom kort :O)
Här är en bild på kvällens resultat, resterna äts imorgon till lunch på bygget på radion!

Ps.Ärligt talat tror jag bilden är uppÅner men sväng skärmen 180grader så ser du hur det på riktigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s