Hälsningar ifrån Hong Kong

Publicerat: 20 september, 2009 i Uncategorized


Är i Hong Kong igen…får man väl säga, tredje eller egentligen fjärde gången på lite drygt ett år. Är här med Ida (Evas dotter) den här gången , vi har det super. Berättar mer senare, skall nu gå och lägga oss, varit ett långt dygn, kom hit i morse efter en tio timmars flygresa ifrån Helsingfors, förre det så måste jaag dock ta mig till Stockholm för att flyga därifrån så vet inte riktigt hur många timmar jag varit upp nu. Vad jag vet är däremot är att vi käkat otroligt good sushi idag, två gånger måde till lunch och till middag :O)
Godnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s