Snart skall jag hålla mitt allmänna budget snack

Publicerat: 13 november, 2008 i Uncategorized

Kommer upp här efter att jag hållit det. Ca om en timme.
hejsvejs

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Tack för det Oskar, Nej jag har inte några siffror på det men det är mycket. Det som stör mig väldigt mycket är att ofta sjukskriver läkarna nio dagar, alltså precis den gräns som företagen måste betala, efter nio dagar betalar FPA men jag har ännu inte varit med om att läkarna sjukskriver typ 10 elller 11 dagar, det är alltid nio… Inte nog med det, om personen kommer på jobb en eller två dagar och sen går och sjukskriuver sig igen så gäller samma nio dagar igen, alltså man måste betala en hel månadslön fastän personen bara jobbat en eller två dagar. Sen tycker jag också att man borde kunna bli delvis sjukskriven, exempelvis :Om du jobbar i en plåtverkstad och går till doktorn för att du har ont i ryggen och läkaren sjukskriver personen hör och häpna nio dagar så anser jag att man fortfarande kan vara på jobb och svara i telefonen, sitta och göra kontorsjobb etc… Inte blir det bättre av att man är hemma i nio dagar. Eller varför inte sjukskriva i några dagar och sen ha ett uppföljande besök om ryggen har blivit bättre! Men icke, dom sjukskriver nio dagar och så får företagett bara finna sig i och betala

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Oskar writes:

  bra sagt,du får min röst i fortsättningen också. Det är bra att du lyfter fram det med företagarens ansvar vid sjukskrivningar. Har du någon uppskattning för hur mycket sjukskrivningar kostar åländska företag årligen?

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Hej, Visst finns det förslag, läs igen! :O)Men jag håller med, mycket snack text vart det….!mvhfrille

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Anonymous writes:bra bra! en sann politiker, mycket text, inget förslag ! gillar endå det..

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  frille.com writes:

  Har du läst det nu? Vad tyckte du? Eller var det bara en pika att jag inte kunde klockan…? :O)mvhFrille

  Gilla

 6. anonymous skriver:

  Anonymous writes:har du klocka ? *S*

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s