Resume av den senaste veckan

Publicerat: 3 februari, 2008 i Uncategorized

Det har varit en lång vecka, började i :

måndags med att jobba på radion/plåten, därefter började vi mitt på dagen att placera ut 20stycken 3000kg tunga betong element på sulorna vi gjöt förra veckan.Det gick riktigt bra, vi var klara med allt klockan nio på kvällen. Nu återstår bara med de elementen att betala dom samt svetsa ihop dom på plats.

tisdags att hoppa på båten till sverige för att vara med om mitt första nordiska rådsuppdrag, som du kanske vet så är jag en av medlemmarna i det nordiska parlamentet. Jag måste säga om jag får göra det själv att jag passar ganska bra i de sammanhangen, jag har väldigt lätt för att träffa nya intressanta människor och jag är inte rädd för att ta kontakt. Det hela började med att den konservativa gruppen som jag tillhör hade möte, det var intressant och eftersom jag var ny fick jag möjligheten att presentera mig själv samt vad som händer politiskt på Åland. Det resulterade i att Mats Johansson riksdagsledamot i Sverige (tidigare chef.red på Svenska dagbladet) föreslog mig som rapportör för den konservativa gruppen vad gäller frågor som hör till kultur-utbildnings-frågor. Kan säga att jag träffade väldigt många trevliga människor och jag represneterade Åland väl, senare på kvällen så hamnade jag på Stampen, en gammal pub i Gamla stan och där fortsatte representerande långt in på natten.

onsdags så började kultur/utbildningsutskottets möte klockan 0900 och givetvis var jag där, jag föreslog en del grejjer och fick oväntat understöd för mina tanka ifrån två håll, både ifrån en ledamot på Grönland men även av en ifrån Sverige. Vad det handlade om tar vi en annan gång. Det värsta som hände den dagen var att jag vart duktigt sjuk,(feber) men viking som man är så visade jag inte det för någon. Men dagen var en pina utan dess like och sedan när allt var slut och klockan var 1530 så hade jag en lång resa hem för som jag nämnde så åkte vi båt (för att spara skattebetalarnas pengar) kan säga att efter en lång dag med feber så var jag totalt slut när jag kom hem.

torsdags så låg jag i sängen hela dagen, feber och hosta

fredags hade jag inte tid att ligga längre, skulle få en leverans av väggpaneler till bygget och amstoppen måste levereras, inte riktigt frisk men tänkte inte mer på det, The Show must go on

lördags var det dags att stiga upp tidigt för nu var det dags för danne sundmans svensexa, vi stack till sverige och gjorde honom till en Actionhjälte för en dag, en trevlg dag med 18 trevliga killar, åkte hem med Cinderella så jag kom hem imorse klockan 0900 idag så lär det inte bli så mycket gjort men så såg den här veckan ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s