Snabb resume igen

Publicerat: 9 februari, 2008 i Uncategorized

Den här veckan har jag mestadels stått och svetsat fast betong elementen på bygget. Jag har dessutom gjort av med väldigt mycket pengar, köpt och betalat väggelementen, stålstommen och betongelementen. Dessutom gjorde jag ett impulsköp igår, köpte en hjullastare ifrån blocket. Den borde komma till Kapellskär på tisdag, jag som litar på folk har det betyligt mycket enklare än andra människor som inte litar på människor. Jag skickade pengarna i går och litar på att maskinen kommer på tisdag, om den inte gör det så blir jag ledsen. Jag har dock levt mitt liv såhär långt med att lite på folk och jag har bara blivit lurad två gånger, båda gånger av Italienare, så dom litar jag inte på. Däremot om du inte är italienare så kan du räkna med att jag litar på dig. Vill du se en bild på hjullastaren, såhär ser den ut.

Idag skall jag vara toastmaster på danne & Ann:s bröllop, önska mig lycka till, 150pers är bjudna så nu skall jag sätta mig ner och fundera över hur jag skall lägga upp allt.
Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s