Ny vecka inledd

Publicerat: 28 januari, 2008 i Uncategorized

Den här veckan blir lite annorlunda än vanliga veckor, imorgon sticker jag till Stockholm och intar min plats i Nordiska Rådet, skall bli riktigt intressant att få representera Åland bland de andra nordiska parlamentarikerna. Berättar mer här i bloggen hur det var senare i veckan.

Helgen som varit har annars varit skoj, började i lördags med att riva alla formar på bygget, skall ta något kort idag på det så du får se hur det ser ut. Därefter åkte vi på firmakalas med radion. Vi började på Ålands sjösäkerhetscentrum följt av en kryssning med Eckerölinjen, givetvis avslutades kalaset på stadshotellet, riktigt skoj måste jag säga, du kan se lite bilder från dagen om du trycker här >>http://picasaweb.google.com/frille.com/SteelfmSVinterfest Gårdagen vart desto tråkigare, från sängen till soffan och tillbaka till sängen, känns som det var längesedan jag varit så ineffektiv, men det kanske man kan få vara någongång.

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Riktigt skoj var det. Du borde varit med!

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Petter writes:

  Ni ser ut att ha haft väldigt roligt, även om det är lite mycket kåldolmar över er där i bassängen… :)Inte utan att man längtar efter er.

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:

  Hej där i vårt östra grannland. Vilken underbar blogg du har. Vackra bilder, och mycket snygg layout.Tjingeling!/Ewawww.klewaskrypin.blogspot.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s