Sömnlös byggarbetare

Publicerat: 24 januari, 2008 i Uncategorized

Har hållit på med nybygget i några dagar nu, började i lördags morse i skitvädret med att placera ut formar, avväga, mäta, grusa och gjöt det sista igår (iallfall för ett tag) skall nu såsmåningom börja riva formarna och sedan börja montera betongelementen ifrån Mansens betongfabrik. Sov som en stock igår natt och oj vad livet blir enkelt när man får sova, tyvärr så har min kropp tydligen bestämt att sömn är något jag skall klara mej utan för under en vecka är mina sömn timmar ganska konstanta, får jag sova en natt så sover jag inte något följande. Spelar dock inte så stor roll, är pigg och glad för det mesta iallafall. Blir dock lite irriterad på folk som sover och gnäller på att dom är trötta…

Hittade mitt gamla betyg ifrån 9:an när jag rotade igenom en gammal låda här hemma i kontoret, kommer ihåg att jag fick ett stipendium på avslutningsdagen, det var en bok som handlade om Ålandshistoria….jag ville ju ha 50mark som alla andra fick, iochförsig så har jag boken kvar men jag har inte läst den ännu, undrar vad dom andra gjorde med pengarna?

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Hehe, jo du det skulle man inte tro när man sjunger det gör ont av LenaPh

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Hehe, jo du det skulle man inte tro när man sjunger det gör ont av LenaPh

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Petter writes:

  Fysik 10… jo, du har alltid haft en imponerande fysik.Musik 10… alltså, du är en riktigt smart en. Men jag har hört dig sjunga!Åh, vad jag sover och åh vad jag är trött. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s