Idag börjar en ny fyra års period i mitt liv

Publicerat: 1 november, 2007 i Uncategorized

Idag intar det nya lagtinget sina platser i lagtinget för en ny fyraårs period. Finlands president Tarja kommer på officiellt besök, förutom talmansval blir det kyrka, kaffe och arbetsplenum. Alla är hjärtligt välkomna att delta, inte i salen men ifrån läktaren, kom på lite skatteåterbäringskaffe om du har möjlighet :O)

Centern och Libbarna har redan börjat strida om vem som skall få vilka platser har jag förstått, skall bli intressant att se hur de fördelar talmansposterna idag, traditionen säger att största oppositionspartiet får första vice talmansposten. Börjar makthungern gå dem åt huvudet eller kommer de följa traditionen? Om några timmar vet vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s