Lib:s nya ledarskap

Publicerat: 1 november, 2007 i Uncategorized

Jaha, då fick vi det bevisat då, Libbarnas nya ledarskap går ut på att frångå tidigare överenskommelser, vi fick inte första vice talman utan andra, som jag misstänkte. Annars har det varit en ganska lugn dag i tinget, presidenten på besök vilket förutom kyrkgång också betyder kaffe med tårta.
Förutom det så har vi fördelat platserna i utskotten idag, jag blir ledamot i Kulturutskottet & Stora Utskottet, därtill kommer jag erhålla en ordinarie plats i Nordiska rådet! Det tycker jag skall bli intressant, jag tycker att jag har lätt för att skapa nya kontakter så jag hoppas jag kan göra någon nytta för Åland där!
Imorgonkväll sticker jag till jag till Sverige för att på lördag bege mig ner till Barcelona på radiomässa, skall bli skoj även om det inte är så mycket teknik som jag skulle önska på mässan. Eva och storebror kommer med, bror min är förövrigt vice chefstekniker på station :O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s