Nu är jag en ärbar man

Publicerat: 9 juli, 2007 i Uncategorized

Nu finns det lite bilder ifrån bröllopet under Photos, allt gick fantastiskt bra. Eva och jag höll på med det sista lull-lull:et och fixandet fram till 1500, därefter var det en snabb dusch, påsättning av förlovningsringarna och sen kom prästen 1530. Måste säga att festen och ceremonin vart precis som vi ville ha det. Vad jag vet så inträffade inga skandaler, ingen vart ledsen eller sur utan alla bara trivdes. Vi stack därifrån runt 0130 och vad jag förstod så lämnade de sista gästerna lugnet runt 0500. Tusen tack till alla er som var med och gjorde kvällen till en succé.

kommentarer
  1. […] så gifte jag mig med Eva hemma på gården på Lugne. Jag bloggade lite om det här>>och här>> 🙂 Tänkte lägga upp några bilder ifrån bröllopet såhär tio år senare så jag får dom […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s