Inte mycket som händer på bloggen just nu

Publicerat: 12 juli, 2007 i Uncategorized

Näpp semester är det inte.
Idag är en gubbe i plåtverkstan på semester och den andra som jobbar där är sjuk, det betyder att förutom att jag fixar mitt eget jobb så sköter jag deras också. Så jag känner mig som Veiron i ottan idag, du vet han i NileCity. Plåtverkstad & Radiostudio på en och samma gång.

Annars var vi på Diggiloo igår, trevligt men ingen a-ha-upplevelse. Lite mycket barn.show över det hela, men tanterna i publiken tyckte att Lars Berghagen är fantastiskt rolig, jag vet inte börjar kännas lite gammalt att sprätta med benen och spela på att han är världens charmör, men som sagt det gick för tanterna…
I helgen är det radiokalas, så imorgon måste det fixas lite med det, skoj brukar det dock bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s