Fredag igen

Publicerat: 29 juni, 2007 i Uncategorized

Var på Bentes sommarteater igår med Eva, Ann och Danne. Riktigt trevligt. Annars var gårdagen en dag som inte kommer gå till historien som produktiv. Träffade iochförsig prästen Joe Brant, det börjar ju närma sig med Bröllop den 070707. Det skall bli ett väldigt enkelt förhoppningsvis trevlig bröllop hemma på gården i Ulfsby som du kanske vet.

Måste dock berätta att jag inte riktigt vet vad som kommer hända närmaste tiden, inatt klockan 0030 kom det ett gäng "dårar" hem till oss och klampade in och väckte mig ur min sköna sömn, tydligen var det brottom, jag skulle packa en väska med kalsonger/sockor och ta med passet, jag hade fem minuter på mig.

Vilket jag gjorde, dock väldigt yrvaken, vart sen införd i Lundbergs bil för transport till stan. Tydligen skulle vi med båten till Tallin, tyvärr hade Lundberg glömt biljetterna hemma så det vart en sväng dit först, efter en hel del andra konstigheter som hände så kändes det som jag var med i filmen The Game med Michael Douglas (skulle veva ner rutan och fick veven i handen….). Tyvärr hann vi inte med båten som lämnade kajjen utan oss men med i båten lär Petter & David ha funnits som skall ha hoppat på i Stockholm. Efter en stunds virrande och konstaterande att båten kom vi inte med, så stack vi till Park för att fundera vidare, där jag tror att ett beslut togs att vi sticker på onsdag istället.

Jag fattade inte så mycket men tänkte att nu händer väl någonting annat. Efter en öl stängde Park och Lundeberg vart hungrig, hoppade in i bilen för ett besök till Select, utan att ens säga hej försvann Blom, Donny, Janne och Lindqvist. Lindqvist kom sen till Select, käkade en korv sa godnatt och stack hem, så även lundberg och jag. Tillbaka i sängen 0230 lite smått konfunderad av vad som hände eller kanske vad som kommer att hända sitter jag nu här på jobbet …

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Tjena Johan PJapp så är tanken, men bara under dagarna mellan 11-17. Tyvärr så nekar dom flesta artisterna oss möjligheten att sända konserterna och då tycker jag det känns onödigt att sända på kvällen. Mycket skoj på dagarna skall det bli dock.

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Johan P writes:Låter roligt det där, synd bara att biljetterna låg hemma hos Lundberg. Kommer Steel sända ifrån Rockoff-festivalen i sommar? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s