plåt och radiodag

Publicerat: 27 juni, 2007 i Uncategorized

Dagarna går fort, idag har jag tillbringat några timmar i plåtverkstan och varit i sändning mellan 15-17 (snacka om NileCity) men jag har även hunnit med att byta bakruta på min kompis Mikas båt och varit på partilunch med Obundna samt träffat Hasse på Ålcom om en sak.

Eftersom det regnar idag och motivationen att jobba ute då minskar så tog jag ett beslut att hyrda en film, Bobby tror jag den heter, skall kolla på den om en stund. Eva är lite trött idag, hon var på möhippa igår! Hon ligger just nu och snarkar i soffan brevid mig, jag har projektor och mediacenter så jag kan surfa och kolla på TV i soffa, det rekommenderas. Youtúbe och paffens pokersidor besöks enheldel ifrån den här datorn, nätpoker på en skärm som täcker nästan hela väggen liggandes i soffan är betydligt skönare än sitta i en stol i arbetsrummet.

Så en riktigt skön eftermiddag/kväll skall det bli och Imorgon är en annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s