En fantastisk dag

Publicerat: 1 juli, 2007 i Uncategorized

Igår var en väldigt stillsam och lugn dag, det kan man däremot inte säga om fredagen, som jag berättade tidigare så var det ju lite som hände i torsdagsnatt. I fredags så kom hela ligan bestående av Lindqvist, Lundberg, Donny, Blom, David, Petter och Janne instoppade i Mikas lastflak till jobbet på radion, jag väntar på lite bilder ifrån Janne så skall ni få se.

Jag måste säga att jag vart överraskad, visste inte riktigt vad jag skulle tro efter torsdagsnattens bravader. Hur som, in i lastflaket för transport till ett av vindkraftverken i Lemböte, där träffade vi Robba som slängde på mig en halare (som man säger på Åland) och en säkerthetssele, sen bar det av uppåt, han och jag. Det är ganska jobbigt kan jag säga att klättra upp över femtio meter på en aluminiumstege, vart duktigt svettig och anfådd när jag kom upp, Robba skickade över några bilder uppifrån möllan, fantastisk utsikt och JA det var högt! Härligt, häftigt och intressant på en och samma gång!

Därefter fortsatte resan via Lugnet till Eckerö, liggandes i halmen på flaket, absolut det mest perfekta transportfordonet för ändamålet. Där kom giganternas kamp att hållas, nämligen i paintball, riktigt roligt, några misstag inträffade bla så råkade Lundberg (faktiskt i misstag) skjuta David i magen på 10cm håll, hoppas det togs ett kort på blåtiran för den såg riktigt grym ut.

Efter några timmars skjutande och konstaterande att mitt lag nog förlorade kriget fortsatte resan till Humelvikcamping för lunch, revbensspjäll i rikitgt cowboy anda. Men det var inte slut med detta, in i lastbilen för vidare transport till Mariehamn där vi hoppade allihopa plus Göran Lindholm i Mikas båt och i 26 knop bar det av till Föglö, jag hade ingen aning om vad som var på gång men insåg när jag såg ett stort stall att det skulle bli ridning av. Fantastisk skojjigt, jag har aldrig suttit på en häst men det gick otroligt bra, magnifika djur, stora, varma och oerhört snälla. Vart en riktigt skön naturupplevelse, skulle jag inte vara så allergisk skulle jag nog vilja ha en häst, häftigt måste jag säga.

Från Föglö stack vi till Stackskär, Lindqvist egen holme där vi grillade, badade bstu och simmade långt in på små timmarna, sammanfattningsvis kan man säga att det var den optimala svensexan och jag hade det super, inte direkt billigt vart det för pojkarna men ett minne för livet blev det. Jag gjorde tre grejjer jag aldrig tidigare gjort, Tack igen pojkar för allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s