Måndag morgon

Publicerat: 12 februari, 2007 i Uncategorized

Godmorgon,

Måndagen är här igen, tycker på något sätt att det bara är måndagar och fredagar nu för tiden. I lördags var jag ute i Mörby, Hammarland och snickrade ihop två fotpallar till vardagsrummet. Skall slakta min stora soffa har tänkt att använda innehållet och tyget i den.
Lördagkväll kom grannen min Fredrik Lundberg över och det vart middag, melodifetival och sen bastu, riktigt trevligt.
Söndagen hände det inte mycket på, hälsade på mor och far samt körde Evas flickor till båten, vart och kollade på en gammal DVD-box (Murder One) till klockan 0100 inatt, skall se slutet ikväll hoppas jag, det är bara två avsnitt kvar. Den är riktigt bra!
HEJsålänge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s