Dagen för avfärd

Publicerat: 13 februari, 2007 i Uncategorized

Imorgon bär det av till Sverige för att sedan torsdag morgon ta flyget och mellanlanda i Paris för att därefter landa i Miami typ nio timmar senare. Tre dagar i Miami följt av en kryssning i Caribien. Låter det skönt? Här får de se en bild på hur vi kommer att åka:
Grejjen är den att Eva fyller 40 och hon har bjudit med mig och sina flickor på denna kryssning, kan du förstå, hon bjuder! Ska bli riktigt skönt :

Idag blir en dag där allt skall fixas innan semestern, musik ska läggas och datasystemen gås igenom så de klarar sig tio dagar utan mig. Klockan 15 skall jag vara i radion så vill du kan du höra mig då. Du vet att du kan lyssna på steelfm via nätet eller hur? Kopiera in den här länken i din web-läsare så är du igång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s