Sorgedag idag

Publicerat: 9 februari, 2007 i Uncategorized


Anna Nicole Smith är död.

Jag satt en gång i samma flygplan som henne över Atlanten. Jag visste inte det förrän vi stod i samma kö till immigrationen, eller ärligt talat så ställde jag mig bakom henne. Jag råkade snudda lite i hennes klänning också om jag skall vara riktigt ärlig. Nu hör det till historien att det här var 1995 när hon var som mest uppmärksammad för sina stora, fylliga, runda, vackra, djupa blåa ögon… Jag var 22år gammal och hade haft många trevliga drömmar om den tjejen.

Vanliga fall när man går igenom immigrationen så är det ett korsförhör över vad man skall göra i USA, inte i det här fallet. Killen som satt i luckan var lyrisk, han sa stammande -"Det där var Anna" och jag sa, jag vet. Han stämplade mitt pass och jag gick och ställde mig bredvid Anna och väntade på bagaget. Det jag funderade på då var om jag skulle våga säga något till henne och be om hennes autograf i mitt pass, men en osäker 22-åring stående bredvid dåtidens mest sexiga kvinna vågade inte det då….

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Zandra writes:Tänk, den autografen hade varit värd mycket i dag…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s