Kremering nästa

Publicerat: 6 februari, 2007 i Uncategorized

Sitter just nu i opperationskö, vet inte hur länge men skall bli intressant att testa hur länge det tar. Var till Nordman eller Cohones Pistolero som han egentligen heter och efter en snabb vända till narkosen sitter jag nu i kö. Som tur är fick jag gå till jobbet och vänta för det kan ta upp till tre månader, skulle vara lite långt att sitta på ÅHS och vänta…

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Halloj, Håller fullständigt med, Jonny är riktigt bra, han oppererade mitt knä en gång för några år sedan och det vart som nytt.Vi har otroligt många duktiga läkare på Åland, jag kan nämna flera stycken men framförallt vill jag lyfta fram Nordman och Mats-Ola Mattson, har du bekymmer någon gång be att få någon av dessa två!

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonym idag 🙂 writes:3 månader bara?För ett år sedan tog det ca 9-10 månader att överhuvudtaget komma till kirurgen. Sedan väntan på operation som tog ca 5-6 månader extra.Jonny är en f ö otroligt mycket bra läkare. en läkare som lyssnar på patienten och inte avfärdar det onda med hypokondri typ… Den andre kirurgen där på sjukhuset jag gick till förr sätter jag aldrig mer min kropp till.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s