Söndag förmiddag

Publicerat: 4 februari, 2007 i Uncategorized

Telefonen ringde i morse och det var BioSavoy Tom som undrade om jag kunde gå ut i radion med att kvällens film är inställd, jag orkade inte förklara att vi inte hade någon sändning idag så jag sa naturligtvis och åkte in till Studion och gjorde en kort infojingel.

Passade också på att läsa in ett röstprov till Birkas nya reklam som skall gå på Tv i vår, vet inte om jag får "jobbet" men lite skoj skulle det faktiskt vara, skickade in röstprovet till en speakerfirma i Sverige, får se vad som händer.

Annars idag så lär det inte hända så mycket, skall köra Evas barn till Eckerölinjen nu och sen tror jag det blir soffan resten av dagen. Kanske skall vara med i Paf:ens poker ikväll klockan nio, finalen i LasVegas challenge är det. Återkommer om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s