Lördag kväll och svärföräldrarna är här

Publicerat: 4 februari, 2007 i Uncategorized

Igår kväll (fredag) så kom Evas föräldrar och alla hennes barn hit, Evas pappa Sven fyller nämligen 70-år på måndag. Vi firade honom genom att käka en middag på hotell och restaurang skolan, dom har haft Japan tema ett tag och sista kvällen var ikväll. Sven var kapten på långfartsfartyg tidigare, varit till Japan flera gånger. Det var riktigt bra.

Annars idag har jag varit mekaniker på hög nivå, eller hög och hög, men jag har skruvat ur motorn ur min båt så nu ligger den brevid båten, tog fyra timmar lite drygt. Utan min kompis Mika med sin HIAB skulle det aldrig ha gått…Nu är nästa steg att tvätta motorrummet, ljudisolera och sen få in den nya motorn och få den att passa i det trånga utrymmet. Skall ta lite kort nästa gång så kommer du förstå hur krångligt det är.

Melodifestivalen första deltävling har gått av stapeln också idag, vilka dåliga låtar! AddisBlackWidow va tusan var det? Alltså ärligt om du eller jag skulle sätta oss ner och försöka skriva ihop en låt, inte skulle det kunna bli sämre. Hoppas de andra deltävlingarna blir bättre annars kommer Sverige att måsta sluta kalla sig ett schlagerland, annat får man säga om Finland med Lordi….

Godnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s