Dagarna går fort, gör dom det för dig med?

Publicerat: 14 december, 2006 i Uncategorized


Fattar inte riktigt vart dagarna försvinner. Igår var det lagting, fiskmöte och glöggkalas på radion. IDag har det varit slutplanering på hur jag skall få över fyrverkerilådorna från Sverige. Problemet är att man inte får ta dom på vanliga färjan utan måst köra dom upp till Happaranda och sen ner till Åbo för att åka fjärdvägen över till hit.
Det tycker jag känns fel så jag har försökt hitta andra lösningar, en lösning som var aktuell tidigare var att skicka en kontainer med Lillgard som kör flis till Gävle. Allt var klart men i sista stund besätmmer hamnen i Gävle att det inte får tas in fyrverkerier i hamnen… Så nu blir det såhär:
Sticker med lastbil till Sverige imorgon för att hämta plåt i stockholm, massagestolar i Norrtälje och sex lastpallar fyrverkerier från Östhammar. Därefter sticker vi ner till hotellet i Grisslehamn för övernattning och inväntande av Henrik Söderlund och hans fiskebåt. Så vi lastar den båten på lördag morgon och sen åker jag förhoppningsvis med över havet och alla raketerna.

Idag har jag bjudit gubbarna på F.d Skärgårdsflyg på julbord på Nautical, det uppskattade dom och jag måste verkligen rekomendera deras julbord, fantastiskt bra.

Nu skall jag slutföra förtullningspappren för alla grejjer jag importerar i helgen. Hej så länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s