Idag bär det av till Sverige

Publicerat: 15 december, 2006 i Uncategorized

Skall hämta plåt, massagestolar och några ton raketer idag. Allt hoppas jag kommer gå bra fast det är förbjudet att ta raketerna ombord på EckeröLinjen så dom kommer jag åka över Ålandshav med egen båt. Imorgon kommer Henrik Söderlund med sin båt och möter upp mig i Grisslehamn, då skall det lastas och förhoppningsvis sen utan problem köra över havet till Marsund för lossning.

Plåt och stolar skickar jag med lastbilen som jag åker med idag. Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s