Tisdag kväll

Publicerat: 12 december, 2006 i Uncategorized

Sov inget vidare inatt, vaknade klockan 0400 och varit på gång i tankarna sedan dess, är nu lite sen till fullmäktigemöte i Jomala. Tänkte du skulle få läsa något skoj idag så håll till godo, berättade om detta i radion idag:

Gas läcka,
Ett American Airlines-plan med 99 passagerare tvingades vända om och landa efter att de fått klagomål om röklukt.
Planet som var på väg till Nashville från Dallas hade inte mer än hunnit lyfta från flygplatsen innan flera passagerare började klaga över brandrök, och de tvingades vända. En liten omväg som i runda slängar kostade runt millen. FBI tillkallades och fick tillslut ett erkännande från en gammal tant de grillat i förhören. Tantstackarn hade försökt dölja den otäcka odören från hennes "dåliga mage". Lynne Lowrance taleskvinna för Nashvilles flygplats: "Det är humoristiskt men samtidigt synd om individen. Det är väldigt ovanligt att någon gör såhär för att försöka dölja en illaluktande mök." Planet kunde sedan återigen lyfta, men fjärterskan fick inte lov att borda. Kvinnan blev varken betalningsskyldig eller gripen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s