Samtal om nya lagen

Publicerat: 21 oktober, 2020 i Personligt

Ett samtal om lagen om temporärt tilläggsstöd till arbetsgivare inom näringslivet och till arbetslösa för start av företagsverksamhet, tillsammans med Avdelningschef Linnea Johansson, Myndighetschef Tomas Lundberg, Ålands Näringslivs VD Anders Ekström och undertecknad.

Tisdag 27 oktober kl. 08:00 direkt ifrån mitt kontor. Samtalet kan följas på min Facebook-sida, min Youtube-kanal, min Linkedin sida och här på bloggen. Har du någon fråga är det bara att ställa den i kommentarsfältet i det socialamediet du väljer att följa sändningen.

Välkommen med på tisdag

kommentarer
  1. Kjell Weckström skriver:

    Finns det speciella krav på de uppdrag man söker stöd för?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s