Halvtidsuppdatering i SteelFMhjälpen

Publicerat: 18 december, 2017 i Personligt

SteelFMhjälpen.ax

Tänkte skriva några rader om SteelFM-hjälpen och hur läget ligger just nu. Om två veckor är det över och allt man önskar man hade hunnit göra, får vänta ett år till nästa gång.

Det härliga just nu är dock att allt fortfarande är möjligt, vill du vara med på ett hörn eller en hel sida 🙂 så är det bara att ta kontakt.

Konstaterade idag att det finns fyra-fem enkla sätt för ett företag, att hjälpa oss hjälpa.

  1. Har du någon vara/tjänst/upplevelse du vill skänka? Ta kontakt så lägger vi upp det på vår auktionssida>>  
  2. Har du möjlighet att avvara en viss procent på någon vara/eller en dag, då kan vi berätta om det i SteelFM och med det blir du en av våra insamlingshjältar>>
  3. Utmana oss i buren att göra något. Det har exempelvis Träningsverket gjort här>>
  4. Gör helt enkelt en inbetalning till Rädda Barnens Barnfondskonto>> (på den här sidan kan du även få en faktura skickad per e-post) gör du det lägger vi upp det på den här>> sidan och givetvis pratar vi om det i radion.
  5. Skärmavbild 2017-12-18 kl. 19.15.26Gör som ett av mina favoritföretag gör.
    Optinova  #mågottfabriken uppmanar alla sina medarbetare att bidra till SteelFMhjälpen och lovar att bolaget kommer dubblerar den insatsen personalen samlar in. Dessutom har de bytt ut de traditionella julkorten och skickar detta digitala kort istället till över 50 länder.

För privatpersoner
Vill du bidra som privatperson och med det också ha chans att vinna en resa för två personer tillsammans med Club Paf till Gran Canaria den 10-17 mars. Gå hit>> och gör en inbetalning på minst €10,- (varje €10 berättigar till en ”lott” i dragningen). Läs mer om resan och vad som gäller, här>>

Fler sätt att bidra, hittar du här>> Kom ihåg att du även kan bidra på ett väldigt enkelt sätt om du har ett Ålcom mobilabonnemang. Det är bara att sms:a ordet ´barn´till 16481. Gör du det bidrar du med €2,-

IMG_3379Just nu.
Annars kan jag  väl berätta att det finns en hel del kvar att göra innan vi går in i ”glasburen” den 29 december klockan 08:00 för att sända radio i 64 timmar nonstop. (Skönt dock att ”buren” kom till Åland idag.)

Förutom att bygga om den lite, inreda den, flytta den till torget, bygga upp en radiostudio i den så måste allt annat praktiskt fungera. Sovmöjligheter, ljud ut på torget, belysning, ljuddämpning och banderoller är bara en liten del. Dessutom räcker det inte bara med att radiosändningen skall fungera, det skall även fungera att ha flertalet band/trubadurer och artister där. Videokameror skall placeras, streaming till Webben fixas och även få det att fungera med en signal till Smedsböle.

Japp Ålands Radio & TV:s har beslutat på ett styrelsemöte förra veckan att vi skall få sända ut SteelFMhjälpen via det marksända digitala marknätet, sålunda kan hela Åland ta del av våra sändningar, för första gången på över 20 år 🙂
(förutom då via SteelFM-appen eller via nätet som funkat i många år)

Vi håller även på bokar in artister och gäster för fullt. För förutom att huvudsyftet är att vi ska samla in så mycket pengar som möjligt till Rädda Barnens Barnfond kommer vi göra allt vi kan för att underhålla dig i 64 timmar.

Tävlingar, Lyckohjul (med fina vinster eller vad sägs om bl.a en ipad om dagen) & Bingo med Paf, Fredagspanelen, Fråga Doktorn och Karaoke-Åm är bara några inslag. Hoppas även på många roliga spontanbesök i buren. Har du något du vill/kan bidra med, tveka inte att höra av dig.

Jag tänkte återkomma med en uppdatering innan jul, hur allt praktiskt gått. Spännande skall det bli att se vad alla våra auktionsobjekt, i den första auktionsrundan, går för på fredag. Har du inte kollat in dom, gör det här>> och lägg sedan ett bud. Alla pengar som kommer in går oavkortat till Rädda Barnens Barnfond som gör skillnad för barn på Åland. Inget går i administrationskostnader eller annat,  varken hos oss eller hos Rädda Barnen.

Ett stort tack till alla företag som är med såhär långt och ett speciellt tack till projektets sponsorer, utan er hade det inte fungerat.  – Tillsammans kan vi göra skillnad – Tillsammans kan vi göra allt möjligt för barn på Åland.

Skärmavbild 2017-12-18 kl. 19.42.41Skärmavbild 2017-12-18 kl. 19.44.55Skärmavbild 2017-12-18 kl. 19.45.13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s