Granskning av Karlströms 1000kor projekt :)

Publicerat: 13 februari, 2015 i Politik

1000korIgår fick jag ett samtal ifrån en journalist som förmodligen har fått ett tips/uppdrag om att granska ”Karlströms 1000kor projekt ”. Frågan var hur mycket det projektet kostat och hur hemsidan wwww.1000kor.ax kommit till och finansierats.

Jag svarade som det är, projektet 1000kor är en vision och tanke som jag tillsammans med VD:n Johannes Snellman på ÅCA initierat och jobbat efter, eftersom vi ser potentialen i åländsk mjölk. Projektet i sig har inte kostat skattebetalarna något, men antalet kor har ökat med ca 250 stycken sedan vi började.

Följdfrågan blev då, –Men hemsidan då? Vad har den kostat? Då svarade jag precis som det är, den har jag betalat och gjort själv. Alltså inte ens den har skattebetalarna finansierat. Jag ville med den sidan och förövrigt några andra som jag ligger bakom, visa att det går att göra saker smidigt, snabbt och enkelt och man inte alltid behöver pengar för att genomföra visioner och projekt.

Vi får väl se om det blir någon artikel eller om det inte längre är intressant att granska eftersom jag betalat och gjort allt själv. Undrar du vilka andra sidor och projekt jag gjort och finansierat de senaste åren så är det följande :
www.tillvaxt.ax www.enklareregler.ax www.teamaland.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s