Kort uppdatering, mer imorgon

Publicerat: 11 september, 2014 i Politik

Idag är det torsdag och fullt upp i borgen, överläggningar och plenum (fast i omvänd ordning). Imorgon är det podcast igen, har varit en intressant vecka, lyssna gärna på mig och mina kollegor Johan Ehn & Wille Valve och fvåra funderingar kring bland annat Åva/Jurmo och Vårdöbron. Imorgon är även mitt ”Bygg mer i trä” seminarium.
Det går av stapeln klockan 13:00 i auditoriet i Sjöfartsmuseet. Läs mer om det här>>

Fick en skriftlig fråga av Torsten Sundblom gällande ”Skärgårdsnämnden” och varför den inte tillsats ännu. Det finns många svar på det och återkommer nästa vecka till det svaret, däremot så har jobbet med nämndens förändring inte uteblivit, mycket på gång. Så tack Torsten för att jag får möjlighet att berätta om det.

För att det här inlägget inte skall bli för torrt och tråkigt kommer här en bild och tips på hur du håller i och genomför effektiva möten 🙂
moten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s