”Bygg mera i trä”

Publicerat: 3 september, 2014 i Politik

Du missar väl inte det här?

Fredrik Karlström

bygg_seminariumÄr du intresserad av att veta mer om att bygga höga hus i trä? Boka då in fredagen den 12 september där jag har glädjen att få bjuda in till ett eftermiddagsseminarium kring just detta. Arne Ohlsson kommer och berättar om deras projekt som pågår som bäst i Sundbyberg där de bygger fyra stycken 8-våningars bostadshus helt i trä och om hur planerna går med ett 13-våningars hus som skall bli världen högsta byggnad konstruerad helt i trä.

Dessutom kommer Johan Rothberg och arkitekt Hans Murman berätta om PAF:s nybygge, ett passivhus även det byggt i trä. Mer information får du om du trycker på bilden. Huvudmålgruppen är projekterare, planerare, arkitekter, offentliga aktörer, entreprenörer och beställare av större hus men eftersom det är näringsavdelningen som står som arrangör är det givetvis öppet för alla och avgiftsfritt. Däremot uppskattas en anmälan, skicka ett mail till katarina.lindqvist@regeringen.ax om du tänkte komma.

Läs…

Visa originalinlägg 13 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s