#iceBucketChallenge the Åland way

Publicerat: 24 augusti, 2014 i Uncategorized


Igår gjorde jag ett litet filmklipp och la ut det på Facebook där jag utmanar mina näringsministerkollegor Annie Lööf i Sverige, Jan Vapaavuori i Finland och Johan Dahl på Färöarna att göra en #icebucketchallenge. Alltså filma sig själv när de häller en hink med vatten och is på sig SAMT skänker en slant till ALS-forskningen.

På mindre än ett halvt dygn ser jag nu att filmen har setts av nästan 1200 personer, eftersom jag vet att alla inte har Facebook lägger jag upp filmen även här för ännu större spridning, det är väldigt enkelt att bidra (gör det här>>) gör det du med.

Vill du veta hur allt startade så hittar du en film om Peter Frates här>>
T
revlig söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s