Mitt svar på dagens ledare

Publicerat: 10 april, 2013 i Uncategorized

Eftersom mitt svar inte kommer in i morgondagens Nya Åland, utan först på fredag så lägger jag upp det här på bloggen för er som inte har facebook.

Skall hålla mig kort den här gången.
– jag äger aktier i ett bolag som drivs med en driftig kvinna som VD
– hon har beslutat att utöka bolagets verksamhet och anställt tre personer för att starta ett café
– jag hoppas att hon har ordning på affärsplan och kalkyler samt att hon kan leverera ett gott kaffe som kunderna vill ha så att bolaget jag lämnade för politiken finns kvar den dagen jag återvänder till mitt liv som entreprenör.
– jag har arbetat för att Maxinge skall kunna öppna alltsedan Max Sirén tog kontakt med Jomala kommun och begärde detaljplaneändring för att kunna förverkliga den största privata investeringen på fasta Åland det här årtusendet. Jag har engagerat mig för att det har betydelse för hela Åland i allmänhet och Jomala i synnerhet, inte för att min fru 18 månader senare fått för sig att öppna ett café.
– jag fortsätter vidhålla att jag inte är jävig eller skall hålla tyst oavsett om chefredaktören anser att mitt omdöme är bristande eller inte. Det sunda förnuftet använder jag alla dagar i regeringskorridoren, jag hoppas att det används på Uppgårdsvägen också.
Nu är det dags att vi vänder Bladh och går vidare, får jag bjuda dig på lunch Jonas?

Här>> kan du läsa ledaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s