Det var inte alltid bättre förr – Här är beviset

Publicerat: 28 juli, 2012 i Uncategorized

Först vill jag säga att jag håller med om att det är riktigt dåligt när ett blogginlägg börjar med att be om ursäkt för att att det varit dåligt med uppdateringar sista tiden. Jag måste dock göra det.
Säga, ursäkta.

Det enda jag kan skylla på är att jag varit lat och faktiskt haft två veckors semester för första gången i Juli månad sedan jag var elva år gammal. Trodde faktiskt att jag skulle göra en massa men konstaterar nu när det bara är en vecka kvar innan allt drar igång igen att jag egentligen inte gjort någonting.

Känns både konstigt och skönt på en och samma gång.

Hade planerat att jag skulle motionera varje dag och äta förståndigt… Så blev det inte, jag har bara hamnat på motionscykeln tre gånger samt ätit och druckit onyttigt i stort sett varje dag. Bara att konstatera. En vecka kvar nu, skall bli intressant att se om jag kan bättra mig eller om latheten tar över även denna vecka.

En dag gick jag igenom min dator på jakt efter ett dokument och snubblade över en sju år gammal bild på mig själv som jag nu tänker sätta upp på kylskåpet, för att påminna mig om att det inte var bättre förr och att förändringar är bra.

Förändringar är nödvändiga och leder ofta till något positivt. Här är ett "bevis" på det.

Oavsett hur det går med motionen och dieten den kommande veckan så vill jag här och nu meddela att från och med måndagen den 6 augusti kommer jag fortsätta jobba för att förändringar skall göras och att vi inte kan fortsätta som vi alltid gjort. Det gäller såväl inom det offentliga som inom det privata.

Vi syns här i början av augusti, då tillbaka med nya starka krafter för att göra ett bra Åland ännu bättre. Trevlig avslutning på sommaren.

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Anonymous writes:Måste säga att jag håller med dig i den här frågan. Annars tycker bi väldigt olika!En bra jobbat

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s