Dagens företagsbesök Colorant Chromatics

Publicerat: 6 juni, 2012 i Uncategorized

Som ni säkert läst så har jag nyligen varit ut och rest med en delegation ifrån hela mjölkklustret till Israel, vissa tycker det är galet andra att det är klokt. Hur som så kan du läs mer om det här>>.

Idag var jag ut i världen igen även om inte lika långt bort. Var nämligen en sväng till Kroklund och Colorarnt-Chroamtics. Ett företag som tillsammans med Optinova och ScanTube är några oerhört betydelsefulla industrier på Åland. Enorm kompetens, kunskap, utveckling och forskning har gjort att alla tre är värlsledande inom vissa delar av sina nischer.

Jag har besökt dem alla, vissa flera gånger, och blir oerhört imponerad av vad de utför. Givetvis finns många utmaningar såsom höga energi & fraktkostnader men de ser alla oerhört positivt på framtiden. Högteknologisk plastindustri är en framtidsnäring på Åland, det kan jag konstatera. Skall göra vad jag kan för att de fortsättningsvis skall växa och expandera.

Återkommer med tankar kring detta framöver.

Jo, jag har besökt Plasto också, även om det varit tungt de senaste åren för bolaget så ser de nu ljuset i tunneln och nya VD:n Pelle tillsammans med personalen har gjort ett fantastiskt jobb.

Ps.
Nu skall jag vidare, har en träff med Handikapprådet, sen en sväng till Svenska Konsuln och grattulera på Nationaldagen därefter en uppvaktning av Polisen på Alandica.

kommentarer
  1. oneillivina1 skriver:

    livinaoneil@yahoo.comContact me with this email…(livinaoneil@yahoo.com)Hello dear,my name is livina Oneil,it is a great pleasure to write you after viewing your profile at opera.com) i will be very happy if you can write me through my email foreasiest communication and for me to send you my picture for you to knowwhom i am,remember distance or colour does not matter but what mattersin life is love,my email address is (livinaoneil@yahoo.com),i will bewaiting to hear from you,livina.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s