Framgång föder framgång

Publicerat: 25 maj, 2012 i Uncategorized

Träffade några bankdirektörer häromdagen, en av dem kom till mig efter mötet och pratade lite extra. Han sa något som var roligt att höra. Han berättade att de senaste månaderna har fler jordbrukare ringt och frågat om möjligheter att låna till investeringar än det gjort de senaste åren. Han kopplade det direkt till "min" 1000kor-satsning samt att bönderna ser positivt på framtiden och är villiga att investera för ökade inkomster.

Det gillar jag.

Är det någon nisch som har alla möjligheter att utvecklas positivt på Åland är det matexporten, som du säkert vet så är efterfrågan större än tillgången. Det om något är positivt. Sen att vi har rent vatten, mest soltimmar och bördiga marker gör ju inte möjligheterna sämre.

Jag har alltid ansett att framgång föder framgång, tror man på/gillar det man gör och ser möjligheter istället för problem och arbetar hårt mot det målet så kommer framgångarna. Var stolt över det du gör, dölj inte din framgång och framgången fortsätter.

Det är inte så Lutherskt eller jantelag-aktigt, jag vet.
Men i min värld är det sant.

Trevlig helg

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Anonymous writes:Bönderna är väl inte de som gnäller i första taget. De som gläller (på bönderna) är de avudsjuka hobbygnällarna på alla gnällforum. Håll dej till fakta stadsbo.

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonymous writes:Klockrent och så sant. Precis så är det, vem vill förknippa sig med en näring som bara klagar, gnäller och ser problem. Fortsätt lyft upp positiva exempel.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s