Inne på den fjärde veckan

Publicerat: 19 december, 2011 i Uncategorized

Otroligt vad dagarna går fort och snart har 25% av den 100 dagar långa smekmånaden gått och folk frågar om jag börjar förstå vad jag gett mig in i, mitt svar är nog nej… Men jag gör så gott jag kan för att inom en snar framtid kunna ge ett annat svar.

Men det är mycket att sätta sig in i, alltifrån utlåtanden om fiskerifrågor till JSM till hur vi skall lösa frågorna kring Ålands Industrihus, till turismstrategins förverkligande, till jordbruksfrågor och EU:s nya strukturprogram, till arbetsmarknadsfrågor, fiskodlingarnas framtidsförutsättningar, till frågor gällande jakt, ekologisk odling och skogsbruksfrågor. Och då har jag inte ens riktigt hunnit med att sätta fokus på de frågor jag vill.

Dessutom förväntas man ha något klokt att säga till alla andra frågor som kommer upp på alla andra ministras avdelningar. Tur att man kommer en bit med sunt förnuft och med ögonen öppna för frågor som rör näringslivet skall det nog gå bra.

Jag bokar mer än gärna in träffar/möten i min kalender och har nog inte sagt nej, till att träffa någon ännu. Hoppas jag inte skall behöva göra det heller. Jag brukar säga, just nu jobbar jag i allmänhetens tjänst.

Nu skall jag dock hem och käka middag med min fru som drar ett stort lass i det privata näringslivet efter att jag lämnat det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s