Några valannonser i dagens tidning

Publicerat: 14 oktober, 2011 i Uncategorized

Ärligt talat. Vad betyder den här annonsen? Kan någon vänligen förklara för mig som är dum.

Sen tycker jag den här var lite roligt, läs va Janke tycker i den första annonsen och sen vad han säger i den andra…på samma sida 🙂

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Hejsan anonymous,Håller helt med dig. Jag har betalat TV-licens hela mitt liv fast jag nästintill aldrig har lyssnat på Ålandsadio. Är det rätt? Idag betalar majoriteten av ålänningarna TV-licens utan att veta om att ca. 90% används till produktion av Ålands Radio…..Är det rätt? Jag tycker inte det, särskilt med tanke på att majoriteten av ålands radios lyssnare är över 50 år och resten av de som är under inte betalar TV-licens…. Det är dags att ändra systemet!

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Tv-licensorättvisan bort så har du min röst. Har betalat hela mitt vuxna liv trots att jag varit ensamförsörjare. Bekanta och arbetskarmrater skäms inte ens att berätta att de inte betalar TV-licens. Grrr…..

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Hej TildaJapp det kan du. Legitimation är det enda du behöver. Sen är frågan var du bor. Jag röstar i Gottby dagis men om du bor runt Kyrkan är det i Vikingaåsens skola. Hör av dig om du undrar något mera!mvhFrille

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Kan man rösta trots att ens valsedlar e borta? Och var röstar man i jomala isf? Sku va tacksam för svar :)/ Tilda

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  HAHAHA writes:Haha Janke!!! Snacka Centern-politiker!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s