Nyhetstorka :)

Publicerat: 10 oktober, 2011 i Uncategorized

Tidigare idag skickade jag följande sms till ca 30 personer i min telefonbok:

Hej.
Vill bara tipsa om att du kan förtidsrösta idag och imorgon. Väldigt enkelt, bara att ta id-kort med till posten i Mariehamn. Har du inte bestämt dig på vem du ska rösta på kan jag meddela att jag har nr.69 🙂
mvh Fredrik Karlström

För en stund sedan ringde Ålandstidningen och frågade varför jag skickar reklam via SMS, det är nämligen olagligt! Dom frågade mig om jag ångrar mig och ville be om ursäkt.

Om jag skickar ut ett sms ifrån min telefon till personer som jag har i min adressbok, personer som jag känner och som känner mig, skulle det vara olagligt? Skulle inte tro det.

Men uppenbarligen är det någon som tagit illa vid sig och gått till tidningen.
🙂

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Hej Milla, Tack för det. Hoppas din kandidat också kommer in.mvhfrille

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Milla writes:Du är inte ett av de sämsta valen i alla fall. Men tyvärr, min röst faller på en annan man i år. Lycka till och hoppas att du kommer in för du behövs.

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Hehe, Tack för det. Ärligt talat fattar jag inte vem det skulle vara som tagit illa vid sig och gått till tidningen, alla jag skickade till känner jag bra och har en relation till. Måste vara så att någon fick sms:et, sa högt något i stil med "Hehe, nu skickar Karlström ut sms också för att få röster" och så har någon journalist hört det. Åland är litet.Hur som så gäller sms alla som läser den här bloggen också :)Har du inte bestämt dig för vem du tänker rösta på så tipsar jag gärna om att jag har nummer 69 och att du kan förhandsrösta idag och imorgon.hejhopp

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Christian writes:Kanske någon som ska raderas ur adressboken? 🙂

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Ett gott skratt writes:man slutar aldrig att förvånas…, men du borde nog gå igenom din adressbok och flytta några av dina vänner till papperskorgen Lycka till på söndag, min röst har du i alla fall!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s