El-kabeln

Publicerat: 15 september, 2011 i Uncategorized

Ärligt talat hur kan el-kabeln först kosta 125 miljoner euro och skall finansieras med en 15% prishöjning av elpriset, sen börjar oppositionen knorra och allmänheten ifrågasätta och då har centern och liberalerna ett nytt möte och så kostar den "bara" 105 miljoner och skall finansieras med "bara" en 5% högre elräkning…

Enligt Harry Jansson så har experter berett det här i tio år och utredning har kostat flera miljoner euro…om det är så bra berett det här ärendet, hur kan det då svänga 20 miljoner bara för att centern och liberalerna har ett möte? Såhär skrev Harry Jansson på sin facebook igår

Vi har "räddat" Finlandskabeln men får samtidigt höra av "politiska experter" att tio års beredning, miljoner euro för undersökningar, ett enigt (!) lagtingsbeslut etc. inte är tillräckligt utan att det finns "alternativ". Varför ska vi ha experter att utreda när politiker ändå vet bäst….

Jag bara undrar?

kommentarer
  1. nilsmanelius skriver:

    Det är tur att det finns opposition, men på något sätt så finns det en känsla av att nu förs någon riktigt ordentligt bakom ljuset.

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Tommy writes:Thumbs up, jag undrade precis samma sak…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s