Statusuppdateringar som gör en rörd och stolt

Publicerat: 6 september, 2011 i Uncategorized

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Hej C,Jätte roligt att höra! Hoppas jag inte kommer göra dig besviken.Hör gärna av dig igen om det är något som irriterar dig eller något du undrar över!mvhFredrik

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    C writes:Ja vet du det lutar mer och mer att jag kommer att rösta på dig i höst nu. Har inte röstat på flera år nu (pinsamt och jäkligt dumt, I konow) pga. att jag tycker det är en jäkla soppa med allt tyckande hit och dit. Har ingen aning om vad folk står för och jobbar för. Orkar inte läsa alla insändare i tidningen jämt. Nu hittade jag hit till din blogg för några månader sen och det är jäkligt mycket jag håller med dig om..jag gillar också din framåtanda, att du har humor (jo, det är faktiskt viktigt det också ;))…ja, kan inte sätta ord på allt men jag gillar dig som person (fast jag ju EGENTLIGEN inte känner dig) helt enkelt. Keep up the good work!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s