Kanske dax att säga upp min TV-licens

Publicerat: 10 juni, 2011 i Uncategorized

Var och lyssnade på jordbrukets hot och möjligheter idag mellan 0900-1200. Intressant tycker jag det var. Kanske lite mindre anföranden ifrån politikerna och mer ifrån verkligheten skulle jag vilja ha men överlag var det bra. Johan Dahlman var där och lyckades få in två pikar mot mig. Bra jobbat :O)

Efter det blev lagting och röstning om den nya radio/TV-lagen och det gick ju inge vidare. Jag föreslog att den skulle förkastas och att landskapsregeringen skulle komma med ett nytt förslag, så vart det inte.

Däremot funderar jag att när den här lagen träder ikraft om ca tre månader att jag ska göra mig av med alla apparater hemma som inte kan tolkas som en anordning som huvudsakligen är avsedd att användas som televisions mottagare. Och sen funderar jag på att säga upp min TV-licens. Jag använder huvudsakligen min projektor och dator till annat än som televisions mottagare.

Jag måste väl leva som jag lär, eller?

Missa inte matchen ikväll, 1830 på WHA!

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Bara för att en skärm ser ut som en TV behöver den nödvändigtvis användas som TV. Jag är emot själva licensen i sig, sen spelar det fan ingen roll vad dom kallar den… går 70-80% till en "statlig" radiokanal vill inte jag vara med och betala. Jag lyssnar inte på Dragspels-Olle o CO och det dravlet som sänds där. Men kostar gör det. Men den vill inte jag vara med och betala.

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Kalle writes:Åtgången på projektorer tiodubblas om lagen går ikraft isf. Ska alla mobiltelefoner som kan ta emot tv då gå under. Ligga längs med väggrenen som sopor kastade från en bil?

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Petter writes:Testa bör man annars dör man.Match? Fortsatte finsk fotboll efter förnedringen senast? 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s