Självstyrelsedag igår, IFK match idag

Publicerat: 9 juni, 2011 i Uncategorized

Min lillebror sjöng en gång för länge sedan en egen komponerad låt som heter "9:de Juni" skulle jag inte ha lovat honom att låta bli skulle jag igår lagt upp den på Youtube :O) Ett annat år kanske.

Annars gick gårdagen som vanligt för fort. Är det inte det ena så är det det andra. Går inte ens att börja förklara hur gårdagen såg ut, det sista jag gjorde sådär vid 2200 var att bocka några meter plåtbleck till en kund som var lovat tills nu på morgonen, sen en sväng till radion för att avsluta dagen i soffan med en Corona. Så istället försöka förklara alla turer med hur går dagen sett ut kan jag försöka börja med idag istället. Jorbrukshearing mellan 09-12 därefter plenum som jag inte riktigt har koll på hur länge det kommer hålla på, skall dock föreslå att TV-licens-lagen skall förkastas och vi skall rösta om det.

Sen skall också en timmes "Fotbollstadium"-musik/prat/show produceras för det är matchstart klockan 1830 på WHA. IFK Mariehamn möter Jaro. Missa inte det. Är du där från 1730 så hör du mig i högtalarna :O)
Hej Hopp, gummi—sko

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s