Varit i Sverige och firat Ida idá

Publicerat: 2 juni, 2011 i Uncategorized

Igår var vi i Uppsala och firade Idas och hennes student. För 18 år sedan var jag i hennes kläder i samma stad. Fast om jag minns rätt så hade jag nog ingen klänning på mig. Dagen efter så var jag på Guns N´Roses konsert i Stockholms stadium. 42000 personer och jag. Men igår var en riktigt fin dag. Här är en bild på Evas barn.

Imorgon är det champangeyra på ön, jag skall bland annat ut till Silverskär på champangefrukost och kolla in den rostfria buren som skall innehålla hundratals flaskor som skall sänkas ner på 40 meters ljup.

Det skall också bli intressant och se vad flaskorna kommer gå för på auktionen.
NyaÅland ringde mig häromdagen och frågade två frågor. Den första löd:
Hur mycket tror du champangeflaskan kommer att säljas för? Jag funderade en stund och sa :
-"65.000euro…"
Den andra frågan löd:
Vad skulle du själv betala för den flaskan? Jag funderade en stund till och sa,
-"En flaska gula änkan på Alko kostar väl runt 60 euro….så jag skulle nog kunna betala det dubbla :O)"

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s