Min blogs besöksstatistik 2007-2011

Publicerat: 30 maj, 2011 i Uncategorized


Så här ser besöksstatistiken ut på min blogg. Ganska intressant tycker jag och samtidigt häftigt att så många läser den. Tusen tack till dig som står ut med mig och mina åsikter, mina tankar och ibland min torra humor. Speciellt roligt att antalet unika besökare ökat så drastiskt.

Jag kan tänka mig att fler och fler politiker såhär i lagtingsvalstider kommer att börja eller återta sina bloggar igen. Själv kan jag konstatera att jag varit aktiv på nätet, egentligen utan avbrott sedan 1999 då jag första gången kom in i lagtinget som ung oerfaren politiker. Jag kom då in ett år som ersättare för Olof Salmén när han var finansminister 1999.

Hörde idag att han gått bort i helgen. Han var en av de mest aktiva, erfarna och driftigaste politiker åland någonsin har haft. En riktig profil inom det Åländska politiska livet. Åland har med det blivit lite fattigare och mycket tråkigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s