Hemma igen

Publicerat: 16 maj, 2011 i Uncategorized

Nu är vardagen här igen och med den en massa bränder som skall släckas. Förutom utskott imorgon som handlar om den nya radio/tv lagen så är det en hel del som måste börja göras. Bland annat så skall Tillfällets lokaler fixas med lite. Jag har ännu inte fått dit alla (eller om sanningen skall fram några) stuprör & hängrännor. Och det är en del med tanke på att huset är 1800kvm stort.

Måste dock berätta en liten rolig historia som hände igår. När vi landade med planet på lilla Terminal 2 på Arlanda så gick Eva före mig till passkontrollen. Hon visade sitt pass och slapp in i landet men när det blev min tur så innan jag hunnit lämna in mitt pass till killen bakom luckan säger han -"Nämen hej Karlström, jag brukar läsa dina politiska inlägg på bloggen" och så gjorde han tummen upp :O)

Måste säga att det gjorde min dag igår. Tack passkontrollant Kenneth!
Känner att det är jag och Blondinbella nu :O)
Lägger upp ett kort ifrån resan som har lite Blondinbellafeeling, vill du se fler bilder från resan trycker du här>>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s