Entreprenörskapsföreläsning…

Publicerat: 6 maj, 2011 i Uncategorized

Lagtinget har uppehåll men börjar igen med plenum den 23 maj, däremot inte sagt att det politiska arbetet ligger nere. Kulturutskottet kommer träffas under uppehållet och vi skall bland annat behandla förslaget till ny Radio/TV. Det kommer bli intressant. Kan redan nu säga att jag inte tänker acceptera paragraferna om att TV-licensen skall finnas kvar. Knappast lär jag få majoriteten i utskottet med mig men försöka skall jag göra iallafall. Jag har hållit på sedan 1999 att få bort den avgiften och jag tänker inte vänta på det mediapolitiska programmet kommer nu när lagen äntligen öppnats och skall revideras, även om jag anser att det programmet borde ha kommit först och lagen sedan omarbetats efter det.

Annars snurrar livet på, imorgon skall jag hålla ett föredrag om entreprenörskap för 40 byggnads gymnasielärare ifrån Sverige, vet inte riktigt hur jag skall lägga upp det men jag är allergisk mot klyschor och självklarheter som vem som helst kan läsa sig till genom att googla på "entreprenörskap" eller sånt som man lär sig på en kurs om samma sak. Tror jag tänker lägga upp föreläsningen runt mitt eget företagande eller liv och se var det slutar. För mig är det ingen skillnad på arbetslivet och fritiden jag jobbar aldrig men jag är aldrig heller ledig eller tvärtom. Håller på skriver ner lite av mina tankar, kanske jag lägger ut dom här på bloggen om det blir bra :O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s