”Walk of shame”

Publicerat: 20 mars, 2011 i Uncategorized

I morse när jag skulle till Tillfället och måla väggarna andra och sista gången inser jag att jag hade lite grejer i bilen min som jag lämnade vid mässan vid Baltichallen igår, bara att åka dit och hämta alltså. Jag tog Evas bil och när jag skulle svänga in till Baltichallen ser jag en tjej som kommer gående på väg till stan på cykelvägen. Jag kan säga att hon nog såg betydligt bättre ut i går kväll och att hon varit på bortamatch inatt…
Har lite dåligt samvete att jag inte stannade och frågade om hon ville ha skjuts för det såg inte så roligt ut att gå i högklackat, nylonstrumpor och smink klockan 0715 från Östernäs till stan. Om du läser det här ber jag ödmjukast om ursäkt att jag inte erbjöd dig skjuts. Sorry.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s