Triathlon-EM

Publicerat: 10 januari, 2011 i Uncategorized

Ibland undrar man verkligen hur saker och ting kan fungera (eller snarare inte fungera) på Åland. Om det är som Hubertus von Franckell berättar i dagens ålandstidning är det rent ut sagt skrämmande hur byrokrater och myndigheter agerar. Sen att inte LR kan/vågar ta besult i en så enkel fråga är riktigt beklämmnade. Vad tuasn har vi en landskapsregering till då om man inte ens vågar ta ett sådant politiskt beslut och stå för det, hur skall man då våga ta viktigare/mer avgörande beslut om Ålands framtid om man inte ens kommer till skott i ett såhär enkelt ärende!
Tur att det är val om 279 dagar!

läs artikeln här>>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s