Alltid är det något

Publicerat: 5 januari, 2011 i Uncategorized

I tidningen idag igen. Tyvärr inte pga något positivt utan pga att Sushibussen skapade en trafikolycka igår. Reportern frågade vad vi gör nu och hur det här påverkar verksamheten. Då skrattade jag och sa som Christina Stenbeck när journalisterna frågade samma sak när hennes far dog. Hon sa "Business as Usual". I reportaget tycker jag dock att jag verkar dryg, det är jag absolut inte, tycker oerhört synd om alla som blir påverkade av detta. Inser att det skapar en massa mera jobb och strul för alla inblandade inklusive mig själv men istället för att bryta ihop är det lika bra att kavla upp ärmarna och jobba lite hårdare, vilket går enklare om man har ett leende på läpparna.
Som tur var så blev det bara plåtskador, materiella ting som går att ersätta.

Nu är "Sussi" på verkstad och hennes kusin "Rulle" ifrån landet vikarierar.
Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s